Jahopp

Jag gick och sket i bloggen igen, bra bloggare och sånt
 
För ganska exakt en vecka sen flög jag av pållen och lyckades bryta armen på en tävling. Applåder för mig. Hästen kom fel på hindret och jag var inte beredd och så åkte jag av och tog antagligen emot med min högerhand som jag bröt. Ja, jag är högerhänt vilket betyder att om typ 2 veckor när mitt gips är borta kommer jag att vara både högerhänt och vänsterhänt, hur coolt är inte det? Fast än så länge så får min mattelärare skriva alla siffror och sånt åt mig c,:
Jaha, vad har ni gjort medan bloggen har varit död? Förutom att bryta armen har det inte hänt särkilt mycket, om man summerar veckan så har jag gått i skolan, mina kompisar har skrivit överdrivet mycket på mitt gips och jag har hållit till lite på sjukhus. Mitt liv är inte intressant, det ska jag säga er. 
 
När jag och min kära mor fikade på sjukhuset så bestämde vi att vi skulle läsa HP på engelska. Jag och mamma läser HP just nu, jag är på den sjunde boken (dödsrelikerna) och mamma är på den sjätte (Halvblodsprinsen). Vi har faktiskt en massa HP planer hah, vi ska till London i sommar och gå på HP grejer och så ska vi köpa biljetter till föreställningen The cursed child som handlar om Harry Potter som vuxen antar jag, jag får läsa på lite mer om den. Men ja, jag är ett potterhead och är i elevhemmet Hufflepuff (iallafall enligt pottermore) 
 
En rätt gammal bild med Montana Pandas, i brist på andra bilder.